SKIN COMPANY KARLSKRONA

En professionell hudvårdsalong med fokus på resultatinriktade behandlingar i Karlskrona.

Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar med målet att lyfta fram och bevara din yttre skönhet och inre välbefinnande. Brinner för att ge den bästa servicen, kunskap och kvalité till våra kunder i Karlskrona.

Du hittar oss i Karlskrona på Ronnebygatan 9. 

 

BEHANDLINGAR FÖR ALLA

Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar med målet att lyfta fram och bevara din yttre skönhet och inre välbefinnande.

Brinner för att ge den bästa servicen, kunskap och kvalité till våra kunder

 

Ansiktet

Skönhet är ingen gåva utan resultatet av regelbunden skötsel av kropp och själ.
Vi har även färgning av fransar och bryn, vaxning mm.

 

Kroppen

Vi har på salongen en medicinsk kristallaser. Denna högeffektibva laser tar inte bara bort hår helt smärtfritt. Utan behandlar även ådernät och pigment fläckar, samt hudföryngring.
CRYO- den mest innovativa behandlingen för fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag. Men denna maskinen kan göra så mycket mer som reducera celluliter och strama upp huden.
En perfekt permanent makeup som sitter i alla väder och som ger dig det där extra redan från start. Är du osäker på vilken behandling du ska välja eller har frågor? Vid en konsultation kan vi diskutera vad som är bäst för dig PMU utförs av våran certifierade makeupartist Malin
Avslappnande helkroppsmassage. Är inte bra bra för kroppen utan ger också lugn till själen. Varmt välkommen in till vår diplomerade massagespecialist Tina.

Naglar

Våra nagelförlängningar och behandlingar utförs av våran nagelterapeut Petra som har 10 års erfarenhet av att bygga och skulptera gelénaglar.

 

BOTOX & FILLERS

Skönhet är ingen gåva utan resultatet av regelbunden skötsel av kropp och själ. Välkommen att boka hos någon av våra SHR auktoriserade hudterapeuter.

Behandlingsmeny

fRANSFÖRLÄNGNING
MASSAGE

MakeUp