Tatueringsborttagning,
q-switched laser

Vi lämnar ingenting åt slumpen när vi väljer att utöka vårt behandlingsutbud. Vi har valt GARBO 1, som är en q-switched laser från COCKI Beauty Solutions Sweden. Q-switched laser anses vara den säkraste och bästa lasern för tatueringsborttagningar.

På senare år har en annan variant kommit – Picolaser. Den slår sönder pigmentet i ännu mindre partiklar och marknadsförs som att man i och med det behöver färre behandlingar. Dock så fungerar det enbart så i teorin, men inte i praktiken.

Vad som skulle fungera i praktiken, är att snabba på vårt immunsystem. Det är vad som spelar in, inte storleken på patiklarna tyvärr. Därför valde vi att jobba med den beprövade, säkra och effektiva q-switched lasern.

Pulslängden är också avgörande, samt laserns effekt. Garbo 1 från COCKI Beauty Solutions Sweden har en pulslängd på 5 ns, vilket gör att risken för ärr är obefintlig.

Många lasersystem har dessvärre en längre pulslängd, och ligger den på över 8 ns så är risken för ärrbildning överhängande.

Välj därför din klinik med omsorg!

(Denna fantastiska maskin levereras till salongen i början på Juni)

Förköp din behandling till ett otroligt förmånligt pris!

Spara tusenlappar! 

Betalning genom Klarna. Delbetalning/faktura via hur du vill!

Detta är ett erbjudande för alla som vill förköpa behandlingar och är ett extremt fördelaktigt erbjudande. Erbjudandet gäller max fram till 5 juni. Sedan är det ordinarie pris på behandlingen.

VILL DU VARA EN AV DE SOM FÅR FÖRKÖPA 3-KORT?

Klicka på knappen för förköp! (Välj storlek på tatuering som du har)

Du kommer då till vår webshopp och där tar du ditt köp genom kassan. Betala enkelt och säkert via klarna. Visa sedan upp ditt kvitto i kassan vid ditt första bokade besök så registrerar vi ditt köp och du får ut ditt 3-kort i handen Bokning av behandling görs via bokadirekt. Bokningar är öppet från och med 21 maj och så länge lagret räcker. Men vänta inte med att beställa för det finns bara ett begränsat antal av förköp möjliga.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Vi gör en konsultation för att se att du är en lämplig kandidat för tatueringsborttagning. Sedan kyler vi ned huden, rengör och applicerar lasern mot pigmentet, som drar till sig ljuset och slås sönder i mindre partiklar. Allra först sker en ”frosting” och tatueringen blir vit. Själva behandlingen går snabbt, men vi tar självklart pauser när/om du behöver. Vi applicerar sedan vaselin och en kompress av gasväv, plus att du får sitta kvar i vårt väntrum och kyla efter behandlingen med kylklamp. Du kan även behöva kyla ytterligare på området hemma.

DEN VIKTIGA EFTERVÅRDEN!

Ett önskvärt resultat uppnås när du sköter eftervården. Vi  har en kvalitetslaser och utför kvalitativa behandlingar, men resultatet är en kombination av vårt jobb och din eftervård.

En laserbehandling av detta slag, orsakar ett slags ytligt brännsår. Du blir röd och svullen och vissa får blåsor. Du kan även vara svullen och öm i ett par dagar. 

Även efter att du kommer hem, ska du fortsätta att kyla ner huden under första dagen. Ta ett par minuter i taget, så att det inte blir för kallt och bildas köldskador istället. Ta t ex en påse och häll i frysta ärtor, knyt den och linda in i en ren kökshandduk och håll mot området.

Du får inte träna, basta, bada eller sola i ett par dagar efter behandlingen. Dusch och träning ska undvikas 24-48 timmar, medan bad, bastu och solning ska undvikas så länge området är påverkat (vanligtvis 7-10 dagar).

I de fall blåsor uppstår. får du INTE pilla eller klia eller försöka att riva bort dom! Sårskorpa eller blåsor uppstår inom 8-72 timmar, om de förekommer. Det är ingen fara, och de orsakar inte några ärr. De kan dock klia en del, och försvinner efter 1-2 veckor.

Du ska smörja med vitt vaselin 3-4 gånger per dag, för att hålla huden mjuk. Om du får blåsor, ska dock de läka ut först.