Botox och Fillers

Hej! 

Mitt namn är Camilla och det är mig du kommer att träffa när du bestämmer dig för att göra en estetisk injektionsbehandling hos oss.

Jag har alltid haft ett stort intresse för skönhet och hudvård och hade faktiskt planer på att bli hudterapeut innan jag bestämde mig för att bli sjuksköterska i stället. 

Jag tog examen som sjuksköterska vintern 2016, varpå jag arbetade i 5 år på medicinkliniken, Sjukhuset i Karlskrona. Efter det testade jag Kommunal vård, läste  lite extra högskolepoäng inom vård och hälsa på avancerad nivå och senare utbildningar inom Toxin och fillers. Just nu har jag en tjänst som rådgivningssjuksköterska parallellt med företaget Beautycal You.

Jag tror att man ständigt behöver sträva efter mer kunskap och kommer att gå kurser löpande för att kunna möta de behov och den efterfrågan som klienterna har. 

Många jag mött tror att injektioner med Toxin och Fillers ger ett starkt onaturligt utseende men i dag kan man göra mycket med injektioner utan att det behöver se onaturligt ut. Det kan exempelvis handla om att man vill få en mer återfuktad hud med mer lyster Eller kanske vill man jämna till något som man ser är osymmetriskt i sitt ansikte, lindra spänningshuvudvärk med mera! Valmöjligheterna är många och det utvecklas hela tiden! 

Min vision är att skapa naturliga resultat och att samarbeta med hudterapeuter för att kunna erbjuda Dig en kvalitativ upplevelse med det lilla extra. 

Välkommen till Beautycal You på Skin Company Karlskrona. 

5/5

Camilla Kimenius

Injektionssjuksköterska

Tel: 070 958 97 31